Business Joomla Themes by Justhost Reviews

"Tehnička omaška"

Datum kreiranja: ponedeljak, 22 jun 2015

zastava srbijeMinistarstvo pravde ispravilo je "tehničku omašku" i na delu sajta posvećenom Akcionom planu za poglavlje 23 (http://www.mpravde.gov.rs/…/treci-nacrt-akcionog-plana-za-p… ) objavilo sve komentare koji su pristigli tokom javne rasprave.

Na sajtu su se nalazili samo komentari, predlozi i sugestije koje su se odnosile na treći nacrt akcionog plana. S obzirom da su na prve dve verzije bili dati brojni komentari (među njima i komentari TS), od kojih se neki odnose na nedostatke koji nisu otklonjeni u trećem nacrtu, ukazali smo Ministarstvu pravde da se na ovaj način može steći pogrešna slika o konsultativnom procesu izrade AP i ulozi civilnog sektora i TS. Posebno je važno što bi na ovaj način problemi na koje smo ukazali mogli ostati nerešeni, iako još uvek ima vremena da se otklone.

Ministarstvo pravde je odgovorilo da je reč o tehničkoj omašci, te se sada na delu sajta (http://www.mpravde.gov.rs/…/treci-nacrt-akcionog-plana-za-p… ) mogu naći svi komentari na AP, uključujući i one koje je podnela TS.