Okrugli sto u Šapcu - Javnost rada preduzeća u vlasništvu države i gradova

Transparentnost Srbija organizuje okrugli sto na temu

„Javnost rada preduzeća u vlasništvu države i gradova“

koji će se održati u četvrtak, 29. avgusta 2019. godine u Šapcu u hotelu “Sloboda” (Trg šabačkih žrtava bb), sa početkom u 11 sati

Okrugli sto je prevashodno namenjen predstavnicima javnih, javno-komunalnih i drugih preduzeća u vlasništvu Republike Srbije, APV i jedinica lokalne samouprave, novinarima, organizacijama civilnog društva koje su zainteresovane za pristup informacijama od javnog značaja i predstavnicima privrede. Skup je otvoren i za druge zainteresovane građane.

Na skupu ćemo raspravljati o sledećim temama:

Uvodna izlaganja će dati:

Nemanja Nenadić, programski direktor Transparentnosti Srbija

Rodoljub Šabić, advokat iz Beograda

Nakon izlaganja uvodničara i diskusije na okruglom stolu, predstavnici TS, Zlata Đorđević i Nemanja Nenadić, održaće kratku radionicu sa predstavnicima organizacija civilnog društva, novinarima i drugim zainteresovanima, gde ćemo objasniti na koji način se mogu uputiti zahtevi privrednim društvima u vlasništvu države ili lokalne samouprave, šta može da bude predmet zahteva, kakvi se odgovori mogu očekivati u praksi i kakvu pomoć u vezi sa time može pružiti Transparentnost Srbija.

Molimo vas da svoje prisutstvo potvrdite do utorka, 27. avgusta na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.