Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Predstavljanje izveštaja o praćenju izborne kampanje

Najava video konferencije za novinare koja će biti održana u petak , 26. juna 2020, sa početkom u 12 h

Transparentnost Srbija predstavlja izveštaje o praćenju kampanje za parlamentarne izbore održane 21. juna 2020.

Konferencija će biti održana na platformi ZOOM:
https://us02web.zoom.us/j/83122914032

ID: 831 2291 4032

Programski direktor TS Nemanja Nenadić i saradnik TS Zlatko Minić na konferenciji će predstaviti procenu troškova oglašavanja izbornih lista na TV stanicama u kampanji za parlamentarne izbore, podatke o funkcionerskoj kampanji 26 posmatranih funkcionera (statistički pregled i najzanimljiviji primeri), prijave koje je TS podnela zbog kršenja propisa, informacije o prisustvu funkcionera i kandidata u medijima i preliminarnu analizu postupanja nadležnih organa u vezi sa finansiranjem izborne kampanje i postupanjem javnih funkcionera.

Takođe će biti predstavljene i ključne preporuke, kao i poređenje nalaza o ovogodišnjoj izbornoj kampanji sa nalazima TS o monitoringu prethodnih kampanja za parlamentarne izbore (2012, 2014 i 2016). 

Svi materijali će biti dostupni na stranici Transparentnost Srbija 26. juna 2020, na linku https://www.transparentnost.org.rs/index.php/sr/projekti/188-monitoring-izbora-2020,

Snimak konferencije, nakon njenog završetka biće dostupan na Youtube kanalu TS:https://www.youtube.com/channel/UCO1y-64F7viGhLpgwuAGmBw

Pitanja možete postaviti na samoj konferenciji, a možete nam ih dostaviti i putem e-maila pre konferencije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili nas direktno kontaktirati za dodatne informacije.