Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Priznanje TS za komunikaciju sa novinarima

Datum kreiranja: utorak, 10 februar 2015

pragmaTransparentnost Srbija je među najkomunikativnijim organizacijama u 2014. prema tradicionalnom istraživanju PR agencije "Pragma".

U istraživanju "Pragme", sprovedenom u decembru 2014 i januaru 2015. godine, 300 novinara beogradskih glasila ocenjivali su kvalitet odnosa s medijima i odnosa s novinarima privrednih i neprivrednih organizacija i javnih ličnosti u Srbiji.

TS je, kao i 2013. godine, izabrana među neprofitne organizacije koje su najbolje komunicirale sa novinarima. U toj kategoriji društvo nam prave Turistička organizacija Srbije, Narodni muzej, Kraljevski dom Karađorđević, NVO Nurdor i Yucom.

U kategoriji profitnih (privrednih) organizacija najbolje su komunicirali s medijima "MK Mountain resort" i Exit.

Zorana Mihajlović, Rasim Ljajić, Rodoljub Šabić, Saša Janković i Bratislav Gašić - bili su najkomunikativniji državni i politički funkcioneri u Srbiji tokom 2014. godine. Među državnim i političkim institucijama najbolje odnose s medijima imali su: Privredna komora Srbije, Zaštitnik građana, Poverenik za informacije od javnog značaja, Savet za borbu protiv korupcije, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i Narodna banka Srbije, a od javnih preduzeća EPS.

Detaljnije na: http://www.pragma.rs/istrazivanja.php